marți, 30 iunie 2009

KAIAC CANOE - SPORTIVI

Am observat ca site-ul oficial al Federatiei Romane de Kaiac Canoe sa rezumat in a posta doar rezultate de la diferite competitii interne si internationale, m-am gandit sa fac cunoscut si oamenii din spatele rezultatelor .
Acesti sportivi extraordinari, care lupta sub culorile clubului la care sunt legitimati si mai ales sub culorile steagului Romaniei adeseori nu sunt cunoscuti si nici apreciati la adevarata valoare.
Daca vreti sa fiti cunoscuti prin intermediul acestui blog, oricare sportiv legitimat la un club sportiv din tara poate sa imi trimita o poza cu el si cateva date la adresa sonyc_speed@yahoo.com
Pt inceput am sa incep cu sportivii lotului olimpic, acesti monstrii sacri ai padelei si pagaei Romanesti

3 comentarii:

  1. "caiac" pentru sonyc_speed
    As dori sa-i invit pe toti cunoscatorii in materie, sa realizam un clasament al antrenorilor si al cluburilor care au sportivi la loturile olimpice, de tineret si juniori ale tarii in 2010.
    Asa am putea sa vedem si noi (facindu-ne totodata o imagine in acest sens) cine creste si "produce" sportivi de performanta si cine "beneficiaza" si i-si bate joc de ei( automat si de ce-i care i-au lucrat si dat sportului de mare performanta).
    Astfel am putea face un tabel cu sportivii in prima coloana si lotul din care face parte, antrenorul care l-a descoperit in a doua coloana, clubul de la care a plecat in a treia coloana si clubul din care face parte in a patra coloana, apoi am putea face clasamentele generale, pe cluburi si antrenori.Cred ca acest clasament, ar arata adevarata imagine a celor care muncesc si realizeaza performanta, dar si a "borcanarilor", a "sforistilor" si "beneficiarilor" acestui nobil sport.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!
    Nu stiu daca se ocupa cineva la o anumita perioada de timp de acest site,dar as vrea sa stiu si eu cu cine pot lua legatura pentru a afla mai multe informatii despre acest sport si in acelasi timp despre situatia actuala in care se gasesc sporturile pe apa.
    Reprezint un ONG care isi propune sa scrie o strategie de dezvoltare a sporturilor pe apa(canotaj-kaiac-canoe)
    Daca e cineva care imi poate furniza anumite informatii si este doritor sa ajute la promovarea acestui tip de sport, sunt de gasit pe adresa de e-mai zahariaelenaroxana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunaaa! Acest site este ft bun deoarece prin el ni se arata adevarati sportivi si eu practic acest sport si pot spune ca sunt mandra ca fac kaiac-canoe pentru nu multa lume cunoaste acest tip de sport si ar trebui sa fie apreciat pentru ca nu este usor. Le urez succes tuturor sprotivilor de kaiac-canoe!

    RăspundețiȘtergere