duminică, 29 noiembrie 2009

Patzaichin in Biroul Federal


In urma tragicului eveniment petrecut cu regretatul antrenor Zaharia Cioara, domnului Ivan Patzaichin i-a revenit dreptul de a fi investit ca membru in Biroul Federal si in Biroul Executiv al Biroului Federal.
Domnul Patzaichin, se pare ca va prelua atributiile domnului Zaharia Cioara; el urmand sa continue munca extraordinara depusa de domnul Cioara.

Update: in Biroul Executiv a fost numit membru domnul Gabriel Olteiu.



miercuri, 25 noiembrie 2009

Hello

De azi am reusit sa-l conving pe posesorul blogului sa ma faca co-autor si aceasta este prima mea postare. Vreau pe aceasta cale sa-mi exprim incredere ca oricat de subiectiv sau obiectiv, pozitiv sau negativ sau de elevat sau ieftin este limbajul dicutiilor de pe acest blog nu poate fi decat bine pentru kaiac-ul si canoea romaneasca. Faptul ca aspectele interioare ale activitatii noastre devin vizibile si anonimi sau persoane identificate isi exprima parerile este inedit si in acelasi timp constituie o forma de lupta cu boala de care sufera kaiac-canoea din romania, anume obscuritatea sau lipsa de vizibilitate a sportului si lipsa de relevanta a muncii antrenorilor de kaiac-canoe in societatea romaneasca. Recomand celor vremelnic responsabili direct de soarta federatiei sa citeasca fara patima comentariile din acest blog, sa faca abstractie de forma lor, sa priveasca doar continutul si sa se gandeasca la resorturile care au dus la formularea respectivelor comentarii. Nu se face bine kaiac-canoe in Romania in momentul de fata si dumneavoastra aveti sansa sa-l schimbati, cei care va "injura" va ajuta daca aveti intelepciune. Mult succes si va astept cu comentarii.
PS: Da-mi Doamne rabdare si intelepciune sa inteleg si sa-i iert, ca daca-mi dai putere le fut una......! (pentru cei mai incrancenati, asta a fost o gluma)

luni, 23 noiembrie 2009

Comanici Florin

Data nasterii:03.08.1988
Locul Nasterii : Macin ,jud.Tulcea
Inaltime: 181 cm
Club: Dinamo
Rezultate:
Poznan 2009- C4-1000m loc 1
C4-500m loc 1
C2- 1000m loc 4
-multiplu campion national si al regatelor internationale




duminică, 22 noiembrie 2009

Nea'Gheba

Dintre toti sportivii care au trecut pe la Snagov, cine nu il stie pe Nea'Gheba?!Cine nu ai intarat macar o data la el in atelier sa ii ceara ajutor, si ii dea un surub, un numar de concurs, sa ii regleze padela/pagaia, sa ii repare barca?! Si nu cred ca a fost vriodata cineva refuzat.
In atelierul lui statea de dimineata pana seara si lucra la fiecare barca, ca a doua zi sportivul sa aiba cu ce sa traga pe apa.Pentru el nu conta ca era zi sau noapte, il gaseai tot timpul acolo mesterind ceva.
Oricine isi ducea acolo barca stricata.....in cateva ore, cel mult a doua zi dimineata era ca noua, parca atunci o scoteai din husa.
Oricine se ducea la el cu o problema, el se uita la tine, iti zambea de sub mustata, iti zicea o gluma si apoi te indemna sa iti lasi "problema" spunad: "las-o acolo, ca o fac eu".Iar a doua zi cand era gata "problema" ii multumeai si iti raspundea iar printr-o gluma: "Pentru putzan!".
El stia fiecare lucrusor de unde vine, si unde trebuie pus.La el nu exista sa mergi, sa ii ceri ceva si sa nu aiba. Fiecare barca era spalata, aranjata, reglata.Stia la fiecare sportiv ce fel de barca i se portiveste numai uitandu-se la el. Reusea sa faca orice la timp. Si poate din cauza asta fiecare sportiv care i-a trecut pragul atelierului sau are un respect deosebit pt el.
Pana la urma Nea'Gheba a fost sufletul bazei de la Snagov.
Si acum vine intrebarea.....de ce nu a mai vrut Nea'Gheba sa fie marangozul lotului?


Refacere


Maine,23 noiembrie, lotul olimpic de kaiac baietii va efectua un stagiu de pregatire/refacere in statiunea Caciulata (jud Ramnicu Valcea).

joi, 19 noiembrie 2009

miercuri, 18 noiembrie 2009

Scrisoare deshisa


Domnul meu

nu imi place sa fiu anonim , dar adopt aceeasi tactica ca si dumneavoastra
va supun atentiei niste infornmatii si v-as ruga sa le verificati fi in sa postati pe internet pe blog un punct de discutie de la aceste informatii

Se va distruge clubul dinamo ?

la momentul actual FRKC ,este condusa de catre Steaua Bucuresti, presedinte Birladeanu - Steaua, secretar general Stoian - Steaua, antrenor federal Milicin -Steaua; antrenor kaiac Milicin - steaua, antrenor secund kaiac , Scoica - steaua, Antrenor fete , Gloaba -Steaua prin natura relatiilor cu Milicin etc. Antrenor secund Constantin Agafia - Steaua; Antrenor canoe Lipalit -Tulcea Antrenor secund Popescu - Dinamo ......only one ; Antrenor tineret , Lifere Sidor -Steaua; Antrenor secund tineret <>
Cu o exceptie Popescu - Dinamo si Lipalit ,,independent , tot ce misca in kaiac canoe apartine clubulii steaua , si totusi cel mai tare club este Dinamo din analiza mea la Dinamo a fost o tradare fata de kaiac canoe , fata de sectie din partea conducerii clubului ,prin indepartarea lui Ivan Patzaikin , fapt datorat in special unui invidii normale intre Ivan si lipa ( presedintele Dinamo ,,,in special legata de o anumita statuie ) , suprapusa cu dorinta de parvenire a lui Alecu , un tip alunecos si umil care a simtit ca poate sa-si tradeze stapinul ( n. Patzaikin ) si sa ii i-a locul ce a insemnat indepartarea lui ivan , sau ce va insemna ,? cu siguranta clubul dinamo isi va pierde din influenta , va pierde prima pozitie si in campionat ( se vde deja nr de sportivi care fac parte din lot a scazut cu 50% ) Lui patzaikin i se pot reprosa multe , ca avea preferintele lui in rindul sportivilor etc ca a mai facut si greseli in pregatire ,,astea sunt lucruri normale si se vor intimpla cu toti antrenorii din lume dar nu i se poate reprosa ca a tradat Dinamo , din afara a fost vazut mai mult ca un factor care a favorizat sportivii dinamovisti si acelas lucru se va intimpla si cu sprotivii stelisti in momentul in care antrenorul este de la steaua patzaikin a fost un mare sufletist , a fost un mare dinamovist si se simte tradat de dinamovisti ( lipa , susanu , alecu etc ,popescu Etc) , tradare care din pacate va duce la distrugerea sectiei de kaiac canoe , in special din lipasa unei personalitati care sa poata ridica aceasta sectie
Pacat

marți, 17 noiembrie 2009

Zi de doliu

Cu durere in suflet va anunt ca domnul antrenor de la CSS Arad, Zaharia Cioara, a decedat intr-un cumplit accident rutier.
Dansul, aflandu-se pe bicicleta , a fost acrosat de o autoutilitara. A fost transportat de urgenta la spitalul judetean, insa acolo si-a dat ultima sufare.
Probabil, domnul antrenor mergea spre baza de kaiac la antrenamentele lui zilnice.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

luni, 16 noiembrie 2009

Manoila Milicin, noul antrenor al lotului olimpic de kaiac

Numele profesorului care se vehiculeaza, din ce in ce mai mult, ca fiind noul antrenor al lotului olimpic de kaiac, in proportie de 90%, este domnul Manoila Milicin.
Dansul a facut minuni la clubul CSS Triumf Bucuresti, de pe lacul de la Branesti, antrenand si promovand sportivi ca Lifere Andrei, Plesca Bianca, Ciobanu Alexandra, Gradinaru Nicoleta, Soare Catalin.
Sa speram ca va veni la lot cu acelasi gand de profesionalism, de care a dat dovada in ultimi ani si sa scoata din impas kaiacul romanesc, asa cum a facut si cu clubul CSS Triumf dupa ce au fost alungati de pe lacul Herastrau.
Mult succes si noroc domnului profesor antrenor emerit, Manoila Milicin.